obat pembesar penis
alat pembesar penis
alat bantu sex
obat perangsang wanita
obat pembesar penis
obat peninggi badan
obat pembesar penis
obat pembesar penis
obat kuat herbal

Pelikanen

Ben jij tussen de 7 en 15jr en heb jij een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, ons maakt dat niets uit. Scouting is er voor iedereen.

banner-728-90 laatjeuitdagen

“Laat je uitdagen” is een spreuk van Scouting Nederland, wij hebben eraan toegevoegd; “Voor de lol”. We willen met elkaar veel lol maken in en om ons clubhuis "Het Lelybivak" aan het Scoutingpad 6 te Almere Haven.

We hebben één keer in de twee weken een opkomst. We gaan dit doen iedere 1e en 3e zaterdag van de maand !!!!! Onze opkomsten zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur

Alle opkomsten zullen we beginnen met ons uniform aan en met de "Pelikanenvlag" hijsen. Dan zijn we begonnen en gaan we lol maken met elkaar. Als we het allemaal leuk vinden gaan we ook een nachtje slapen op een clubhuis of misschien wel in een tent. Hebben jullie er nu al zin in om met z’n allen kampvuur te maken en broodjes te bakken……..

Ook zullen we deelnemen aan de activiteiten van de groep zoals Sinterklaasfeest, Kerstviering en diverse andere Scouting activiteiten.

Uniform

Pelikanen dragen een groeneblouse (Welpen) of een beigeblouse (Scouts), de groepsdas en het speltakteken er op. Natuurlijk komen daar nog speciale insignes bij.......

Opkomsttijden

Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand hebben we opkomst van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Contributie

Voor de kinderen tussen de 7 en 11 jaar kost het lidmaatschap € 41 per kwartaal.

Voor de kinderen tussen de 11 en 15 jaar kost het lidmaatschap € 46 per kwartaal.

Je bent dan tevens lid van Scouting Nederland !!!!

Doelgroep

Bij de Pelikanen zitten jongens en meisjes met een verstandelijke beperking.

Website

Voor meer informatie over deze speltak, bezoek pelikanen.cornelislelygroep.nl.