obat pembesar penis
alat pembesar penis
alat bantu sex
obat perangsang wanita
obat pembesar penis
obat peninggi badan
obat pembesar penis
obat pembesar penis
obat kuat herbal

Aeruginosus Troep

 

Welkom op de pagina van de Aeruginosus Troep. Wij zijn de ochtend Scouts van de Cornelis Lelygroep. Iedere wee k hebben we op zaterdagochtend opkomst. Dit zijn bijeenkomsten van ongeveer 3 uur (tussen 9 en 12) waarbij we bezig zijn met van alles dat met Scouting te maken heeft. Zo leren we allerlei technieken leren die je nodig h ebt om bij Scouting te kunnen overleven. Deze technieken zijn bijvoorbeeld:


•EHBO technieken
•Knopen & pionieren (pionieren = het maken van bouwwerken van palen en hout)
•Hike- en tochttechnieken
•Hakken en zagen
•Kampvuur maken
•Een nog veel meer
Natuurlijk brengen we al deze technieken in praktijk tijdens leuke activiteiten. Daarnaast is er altijd tijd voor een leuk spel. Dit alles doen we met de hele groep of per eigen patrouille. Een patrouille is een vaste groep van 6 a 7 kinderen, waar je veel mee samenwerkt.

Ook gaan we vier keer per jaar een weekend in ons eigen clubhuis of ergens andere overnachten. In de winter slapen we dan in een clubhuis en in de lente, herfst en winter gaan we meestal kamperen. Tijdens de eerste week van de zomervakantie sluiten we het jaar af met een knallend zomerkamp!

Als je nu erg nieuwsgierig bent geworden over Scouting, ben je natuurlijk van harte welkom om een keertje te komen kijken op zaterdagmorgen. Laat het even weten door een mailtje te sturen naar de ledenadministratie.
Landverkenner

Scoutfit

Verkenners dragen een beige blouse, een donkerblauwe broek, een groene hoed en de groepsdas.

Opkomsttijden

Elke zaterdagochtend hebben we opkomst van 9:00 tot 12:00 uur.

Contributie

Lidmaatschap van deze speltak kost € 47,00 per kwartaal.

Doelgroep

Bij de Aeruginosus zitten jongens en meisjes tussen 10 en 15 jaar.